logo
home naar salon naar wie wij zijn Naar producten Naar nieuws Naar contact
 
  welkom
 

Constante kwaliteit leveren is een van onze kenmerken. Deze kwaliteit verwachten wij ook van de producten waar wij mee werken en daarom hebben wij gekozen voor onderstaande merken die vaak de ''finishing touch'' zijn. Door zeer regelmatig productkennis-cursussen te volgen is het team van kapsalon Hairpoint op de hoogte van de allernieuwste producten én toepassingen van onderstaande merken.

Jean Paul Mynè


Een oud gezegde luidt: “Eendracht maakt macht”. Jean Paul Mynè is daarvan het levende bewijs. Op basis van een combinatie van de know-how van deskundige onderzoekers in scheikunde en biologie, makrtonderzoek naar haarstylisten en hun klanten, de Italiaanse flair voor handel en zaken doen, hebben wij een product ontwikkeld dat vernieuwend is qua uiterlijk, inhoud en prestatie.

Jean Paul Mynè is opgericht met het doel op goede kwaliteit op de markt te brengen. De oorsprong van het bedrijf ligt in Italiaanse cosmeticaproducten bestemd voor gekwalificeerde professionals.
Sebastian

Terug naar het jaar 1970 dromen over Californië. De hippies van de sixties maken plaats voor de hippe seventies. Nog voor torenhoge discohakken de eerste stappen naar de glamour zetten, ondergaat haar een metamorfose. Geri Cusenza, sterkapper in de salons van Beverly Hills, schudt de haarwereld op zinderende wijze op: met het Crimping Iron. Met haar echtgenoot John zet ze de scene in vuur en vlam En ontsteekt een nieuwe cultuur een nieuw begin. Van creativiteit die al meer dan drie decennia duurt Fearless styling is niet zomaar een statement maar style-uniek, onverschrokken koortsachtig Sebastian.

 

Buitenom de kappers producten die we verkopen, verkopen we nu ook accessoires zoals bijouterie en slippers. Deze veranderen we ieder jaar van brands kijkend naar wat op dat moment een hot item is.