logo
home naar salon naar wie wij zijn Naar producten Naar nieuws Naar contact
 
  welkom
 

Kapsalon Hairpoint wordt nu gerund door Ingrid In 1984 werd de salon onder de naam kapsalon Hairpoint de Kunder opgericht door Henny de moeder van Ingrid in een pand in de Lepelstraat. Na 5 jaar werd het huidige pand in de Noordzandstraat betrokken. Inmiddels volgde dochter Ingrid de bekende kappersopleiding aan het technisch instituut de Maricolen in België. Toen zij de 3 jaar durende, zeer intensieve opleiding in 1991 afrondde is zij direct bij haar moeder in de zaak gegaan. Een sterk duo dat elkaar perfect aanvult.

In 2010 is de zaak grondig verbouwd en gerestyled. Een zeer moderne en eigentijdse salon was het resultaat die sindsdien onder een andere naam is verder gegaan: Kapsalon Hairpoint. Een nieuwe naam en een nieuwe salon maar wél met de bekende en vertrouwde kwaliteit die Henny, Ingrid en hun team zo kenmerkt.

In 2021 heeft Henny besloten na bijna 50 jaar haar passie voor het kappersvak te hebben uitgevoerd haar schaar neer te leggen. Vanaf dan neemt Ingrid de kapsalon over en gaat verder met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent!

Dat constante kwaliteit leveren hét kenmerk is van Kapsalon Hairpoint blijkt uit het feit dat het hele team regelmatig bijscholing krijgt en extra cursussen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste trends. U bent er daarom van verzekerd dat u altijd behandelt wordt volgens de laatste technieken.

Kortom, Kapsalon Hairpoint is een eigentijdse én degelijke kapsalon die zich werkelijk onderscheidt door de kwaliteit en klantgerichtheid. Door dit tekens waar te maken en aan te scherpen zorgen zij ervoor dat deze kenmerken in een groot gebied bekend zijn en gewaardeerd worden.

Kapsalon Hairpoint Yerseke, Salon
 
Kapsalon Hairpoint Yerseke, Gevel